Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-Venlo wint eerste oefenduel met 3-0

Geplaatst opzaterdag 4 juli 2015 - 22:13

VVV heeft de eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding met 3-0 gewonnen. De Venlose eerstedivisionist was op bezoek bij de amateurs van Sportclub Irene.

Proefspeler Jason Adesanya liet een goede indruk achter. De 22-jarige Belg scoorde twee keer. Leandro Resida, ook op proef, gaf de assist bij de 0-2. Shaquille Simmons maakte kort voor tijd het derde Venlose doelpunt.

Wedstrijd ingekort
Nieuweling Opoku en Robin Buwalda zijn nog niet wedstrijdfit. Jordy Deckers verdedigde het Venlose doel. De wedstrijd in Tegelen werd vanwege de tropische temperaturen ingekort. De helften duurden geen 45 minuten maar slechts 35.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Belgische voetbalclub Anderlecht traint in Tegelen
Dief plundert kleedlokaal voetbalclub Tegelen
Speler voetbalclub geschorst na inbraak in kleedkamer
Dominique Bloodworth-Janssen (30 aug 2020)
Dominique Janssen niet met Oranjeleeuwinnen in De Koel
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen