Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-Venlo wil nog niet reageren op 'vertrek' Steijn

Geplaatst opzaterdag 1 juni 2019 - 15:03

Bij VVV-Venlo is men niet erg happig om te reageren op het vermeende vertrek van hoofdtrainer Maurice Steijn. De Haagse oefenmeester zou naar Al-Wahda in Abu Dhabi vertrekken.

Het lokale medium Emarat Alyoum kwam met dat nieuws op de proppen. "Maar daar reageren wij niet op", zegt woordvoerder Charles Biemans.

Lees ook: 'VVV-trainer Steijn naar Verenigde Arabische Emiraten'

Maurice op vakantie
Momenteel is Steijn op vakantie. "Wat hij in zijn vakantie doet, is natuurlijk helemaal aan hem. Als er interesse is, moeten clubs zich eerst bij ons melden. Maar ik ga niet zeggen of dat is gebeurd. We hebben besloten niet te reageren tot Maurice terug is van vakantie", vertelt Biemans.

Steijn is al jaren in trek bij andere clubs. Hij wees recent een overgang naar PEC Zwolle af en ging eerder al niet in op interesse van Feyenoord en FC Utrecht.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen