Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-Venlo versterkt middenveld met Van Rooijen

Geplaatst opmaandag 26 juli 2021 - 11:04

VVV-Venlo heeft Mitchell van Rooijen vastgelegd. De middenvelder wordt overgenomen van FC Utrecht.

Van Rooijen ondertekent in Venlo een contract voor twee seizoenen, met een optie voor een derde seizoen.

Honderd duels
De 22-jarige middenvelder doorliep de jeugdopleiding van Utrecht en werd afgelopen seizoen verhuurd aan Excelsior. Voor die club én Jong FC Utrecht speelde hij al bijna honderd duels in de Keuken Kampioen Divisie.

Bepalende speler
"Daarin heeft hij laten zien dat hij het niveau aan kan en wij denken dat hij er klaar voor is om de volgende stap te zetten", zegt VVV's technisch manager Stan Valckx. "Hij heeft de kwaliteiten om een bepalende en sturende speler te worden en een katalysator voor het team te zijn. Dat kan hij doen als centrale middenvelder, zowel aanvallend als defensief.”

In goed overleg
Van Rooijen had bij FC Utrecht nog een contract tot de zomer van 2023, maar VVV hoeft niet diep in de buidel te tasten voor de speler. De Venlonaren hebben hem, naar eigen zeggen, 'in goed overleg met de Utrechtse club' kunnen overnemen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen