Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV Venlo verslaat FC Eindhoven in oefenduel

Geplaatst opzaterdag 20 juli 2019 - 18:44

VVV Venlo heeft de eerste oefenwedstrijd in eigen huis gewonnen.

Tegenstander FC Eindhoven werd in De Koel met 2-0 verslagen. Bij rust was het 1-0.

Aanval
Al vroeg in de wedstrijd kreeg VVV een kans om de score te openen, maar de omhaal van Elia Soriano verdween via de binnenkant van de paal uit het doelgebied van FC Eindhoven. De bezoekers probeerden het een tiental minuten later met een afstandsschot, maar doelman Thorsten Kirschbaum liet zich niet verschalken.

Druk
VVV hield de druk op de ketel en dat had halverwege de eerste helft resultaat. Een geweldige actie van Haji Wright verdween via het been van Johnatan Opoku in het Brabantse doel. Eindhoven probeerde voor rust de stand nog in evenwicht te brengen, maar een kopbal van Rigino Cicilia ging naast het VVV-doel.

Vertraging
In de tweede helft, die als gevolg van overvloedige regen later begon, zorgden Peter van Ooijen, Elia Soriano en Haji Wright voor gevaar voor het Eindhovense doel. Een schot van Van Ooijen verdween in het vangnet, een kopbal van Soriano werd door doelman Menno Bergsen uit de lucht geplukt en een schot van Haji Wright verdween via het hoofd van een verdediger over de achterlijn.

Winst
Zes minuten voor tijd belandde een voorzet van Opoku bij Soriano. De aanvaller tikte de bal met zijn hoofd in het doel en bepaalde de eindstand op 2-0.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen