Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV Venlo verslaat FC Eindhoven in oefenduel

Geplaatst opzaterdag 20 juli 2019 - 18:44

VVV Venlo heeft de eerste oefenwedstrijd in eigen huis gewonnen.

Tegenstander FC Eindhoven werd in De Koel met 2-0 verslagen. Bij rust was het 1-0.

Aanval
Al vroeg in de wedstrijd kreeg VVV een kans om de score te openen, maar de omhaal van Elia Soriano verdween via de binnenkant van de paal uit het doelgebied van FC Eindhoven. De bezoekers probeerden het een tiental minuten later met een afstandsschot, maar doelman Thorsten Kirschbaum liet zich niet verschalken.

Druk
VVV hield de druk op de ketel en dat had halverwege de eerste helft resultaat. Een geweldige actie van Haji Wright verdween via het been van Johnatan Opoku in het Brabantse doel. Eindhoven probeerde voor rust de stand nog in evenwicht te brengen, maar een kopbal van Rigino Cicilia ging naast het VVV-doel.

Vertraging
In de tweede helft, die als gevolg van overvloedige regen later begon, zorgden Peter van Ooijen, Elia Soriano en Haji Wright voor gevaar voor het Eindhovense doel. Een schot van Van Ooijen verdween in het vangnet, een kopbal van Soriano werd door doelman Menno Bergsen uit de lucht geplukt en een schot van Haji Wright verdween via het hoofd van een verdediger over de achterlijn.

Winst
Zes minuten voor tijd belandde een voorzet van Opoku bij Soriano. De aanvaller tikte de bal met zijn hoofd in het doel en bepaalde de eindstand op 2-0.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen