Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV Venlo verliest in eigen huis van Vitesse

Geplaatst opzaterdag 19 oktober 2019 - 22:34

VVV Venlo heeft in eigen huis met 4-0 verloren van Vitesse.

Bij rust stonden de Arnhemmers al met 3-0 voor.

Eerste kansen
De eerste kansen van de wedstrijd waren voor de Venlonaren. Een voorzet van John Yeboah werd door de Vitesse-verdediging over de zijlijn gewerkt en een schot van Peter van Ooijen belandde in de handen van Vitesse-doelman Remko Pasveer. VVV Venlo bleef aanvallen. Een steekbal van Lee Cattermole leverde een hoekschop op, maar die werd door de verdediging van de Arnhemmers weggewerkt.

Bryan Linssen schoot na 20 minuten loeihard op de Venlose kist, maar Thorsten Kirschbaum hield zijn doel schoon. Een schot van Richard Neudecker uit een hoekschop verdween halverwege de eerste helft over het Arnhemse doel en een kopbal van Danny Post werd door doelman Pasveer gekeerd.

Achterstand
Na bijna een half uur spelen kwam VVV op achterstand toen Bryan Linssen de bal bij de eerste echte aanval van Vitesse over doelman Kirschbaum wipte. De Venlonaren probeerden daarna met een geplaatst schot van Lee Cattermole de stand in evenwicht te brengen, maar opnieuw redde Pasveer. Even later kreeg Haji Wright een prachtkans, maar zijn kopbal had geen kracht.

Vlak voor rust
Een aanval van rechts kwam bij Bryan Linssen terecht, die niet aarzelt en de bal in het Venlose doel schiet: 0-2. Kort voor rust schoot Riechedkly Bazoer van afstand op het Venlose doel en moest Kirschbaum de bal voor de derde keer uit zijn doel halen. Ruststand: 0-3.

Prachtkans
De tweede helft was een vijftal minuten oud toen Haji Wright een prachtkans kreeg. Hij draaide weg van zijn tegenstander, maar zijn schot verdween langs het Arnhemse doel. Even later schakelde Vitesse razendsnel na een hoekschop van VVV Venlo. Nouha Dicko verscheen alleen voor Kirschbaum en schoot de bal beheerst in de touwen: 0-4. VVV ging op zoek naar de eretreffer en kreeg tien minuten voor tijd een kans. John Yeboah probeerde de bal in de lange hoek te plaatsen, maar doelman Pasveer hield de bal uit zijn doel.

Doelpunten vielen er in de Koel niet meer en met een 4-0 nederlaag, de vierde op rij, moesten de Venlonaren de trap naar de kleedkamers op.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen