Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV Venlo verliest in eigen huis van Vitesse

Geplaatst opzaterdag 19 oktober 2019 - 22:34

VVV Venlo heeft in eigen huis met 4-0 verloren van Vitesse.

Bij rust stonden de Arnhemmers al met 3-0 voor.

Eerste kansen
De eerste kansen van de wedstrijd waren voor de Venlonaren. Een voorzet van John Yeboah werd door de Vitesse-verdediging over de zijlijn gewerkt en een schot van Peter van Ooijen belandde in de handen van Vitesse-doelman Remko Pasveer. VVV Venlo bleef aanvallen. Een steekbal van Lee Cattermole leverde een hoekschop op, maar die werd door de verdediging van de Arnhemmers weggewerkt.

Bryan Linssen schoot na 20 minuten loeihard op de Venlose kist, maar Thorsten Kirschbaum hield zijn doel schoon. Een schot van Richard Neudecker uit een hoekschop verdween halverwege de eerste helft over het Arnhemse doel en een kopbal van Danny Post werd door doelman Pasveer gekeerd.

Achterstand
Na bijna een half uur spelen kwam VVV op achterstand toen Bryan Linssen de bal bij de eerste echte aanval van Vitesse over doelman Kirschbaum wipte. De Venlonaren probeerden daarna met een geplaatst schot van Lee Cattermole de stand in evenwicht te brengen, maar opnieuw redde Pasveer. Even later kreeg Haji Wright een prachtkans, maar zijn kopbal had geen kracht.

Vlak voor rust
Een aanval van rechts kwam bij Bryan Linssen terecht, die niet aarzelt en de bal in het Venlose doel schiet: 0-2. Kort voor rust schoot Riechedkly Bazoer van afstand op het Venlose doel en moest Kirschbaum de bal voor de derde keer uit zijn doel halen. Ruststand: 0-3.

Prachtkans
De tweede helft was een vijftal minuten oud toen Haji Wright een prachtkans kreeg. Hij draaide weg van zijn tegenstander, maar zijn schot verdween langs het Arnhemse doel. Even later schakelde Vitesse razendsnel na een hoekschop van VVV Venlo. Nouha Dicko verscheen alleen voor Kirschbaum en schoot de bal beheerst in de touwen: 0-4. VVV ging op zoek naar de eretreffer en kreeg tien minuten voor tijd een kans. John Yeboah probeerde de bal in de lange hoek te plaatsen, maar doelman Pasveer hield de bal uit zijn doel.

Doelpunten vielen er in de Koel niet meer en met een 4-0 nederlaag, de vierde op rij, moesten de Venlonaren de trap naar de kleedkamers op.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen