Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-Venlo verhuurt Yannick Leliendal aan TOP Oss

Geplaatst opwoensdag 26 januari 2022 - 13:40

VVV-Venlo verhuurt Yannick Leliendal voor de rest van het seizoen aan TOP Oss.

In de huurdeal is geen optie tot koop opgenomen.

NAC Breda
VVV nam Leliendal afgelopen zomer transfervrij over van de beloften van KRC Genk. Bij de Venlose club tekende hij een contract voor twee seizoenen met de optie voor nog een jaar. Leliendal wist afgelopen halfjaar geen basisplaats te veroveren in het team van Jos Luhukay. Hij speelde in acht wedstrijden mee, waarvan hij er twee in de basis stond. In het bekerduel met NAC Breda scoorde de verdediger zijn enige doelpunt.

TOP Oss
De rest van het seizoen maakt Leliendal dus af bij TOP Oss. De Brabantse ploeg staat op de 15e plaats in de Keuken Kampioen Divisie en kan nog een ticket voor de play-offs veroveren. TOP staat op zes achterstand van NAC Breda, dat op dit moment de laatste play-offplek in handen heeft. Tegen VVV zal Leliendal niet meer hoeven spelen. VVV en TOP speelden afgelopen augustus en december al tegen elkaar.

Nieuwe speler
VVV-Venlo presenteerde woensdagochtend een nieuwe speler. Aanvallende middenvelder Rayan El Azrak wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van FC Utrecht.

Lees ook: VVV-Venlo huurt Rayan El Azrak van FC Utrecht

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen