Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-Venlo treft NEC in kwartfinale KNVB-beker

Geplaatst opzaterdag 23 januari 2021 - 22:54

VVV-Venlo neemt het in de kwartfinales van de KNVB-beker op tegen NEC.

De ploeg van Hans de Koning treft NEC in Nijmegen op 9, 10 of 11 februari.

Fortuna
VVV wist de kwartfinales te bereiken door een 1-0 thuiszege op Go Ahead Eagles. Tegenstander NEC versloeg afgelopen donderdag Fortuna Sittard in de achtste finale. De Nijmegenaren waren na verlenging met 3-2 te sterk voor de ploeg van Sjors Ultee.

Naast VVV en Fortuna deed ook MVV een gooi naar een kwartfinaleplaats. De Maastrichtenaren verloren echter na strafschoppen tegen Excelsior.

Uitwedstrijd
VVV wist op voorhand al dat het sowieso een uitwedstrijd zou krijgen als het de kwartfinale zou bereiken. De thuisploegen voor de kwartfinales werden namelijk al geloot tijdens de loting voor de achtste finales.

Mocht VVV de halve finale bereiken zal het opnieuw uitspelen. Opnieuw werd er namelijk geloot voor de thuisspelende ploegen, ditmaal voor de halve finales, en daar zat de wedstrijd van VVV niet bij.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen