Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-Venlo treft NEC in kwartfinale KNVB-beker

Geplaatst opzaterdag 23 januari 2021 - 22:54

VVV-Venlo neemt het in de kwartfinales van de KNVB-beker op tegen NEC.

De ploeg van Hans de Koning treft NEC in Nijmegen op 9, 10 of 11 februari.

Fortuna
VVV wist de kwartfinales te bereiken door een 1-0 thuiszege op Go Ahead Eagles. Tegenstander NEC versloeg afgelopen donderdag Fortuna Sittard in de achtste finale. De Nijmegenaren waren na verlenging met 3-2 te sterk voor de ploeg van Sjors Ultee.

Naast VVV en Fortuna deed ook MVV een gooi naar een kwartfinaleplaats. De Maastrichtenaren verloren echter na strafschoppen tegen Excelsior.

Uitwedstrijd
VVV wist op voorhand al dat het sowieso een uitwedstrijd zou krijgen als het de kwartfinale zou bereiken. De thuisploegen voor de kwartfinales werden namelijk al geloot tijdens de loting voor de achtste finales.

Mocht VVV de halve finale bereiken zal het opnieuw uitspelen. Opnieuw werd er namelijk geloot voor de thuisspelende ploegen, ditmaal voor de halve finales, en daar zat de wedstrijd van VVV niet bij.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen