Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV Venlo stevent af op puntenaftrek

Geplaatst opzondag 29 november 2015 - 20:06

Tenzij de club maandag een oplossing vindt om een exploitatietekort van enkele tonnen in de begroting van het lopende boekjaar (seizoen 2015-2016) te dekken, dreigt er voor VVV puntenaftrek en een boete.

Daartoe kan de KNVB beslissen.

Tekort
Ondanks een massieve bezuinigingsoperatie moet VVV, zoals het er nu naar uitziet, een prognose over het lopende seizoen inleveren waarbij er een tekort van enkele tonnen is.

Liquiditeitstekort
Dat betekent dat de club dit seizoen, als er niets gebeurt en er geen extra geld binnenkomt, te maken krijgt met een acuut liquiditeitstekort en op enig moment niet meer aan de financiële verplichtingen kan voldoen.

Categorie 1
Doordat VVV door de licentiecommissie van de voetbalbond is ingedeeld in de categorie I - die van de financiële zorgenkindjes - en op dit moment vanwege het tekort in de prognose geen door een accountant goedgekeurde stukken kan overleggen op de deadlinedatum (1 december), staan een publieke waarschuwing, een geldboete en puntenaftrek min of meer vast voor VVV.

Hulp gemeente
In een schrijven aan zijn sponsors luidde VVV zondag de noodklok over de financiële situatie. Ook verwees de club daarin naar de gesprekken met de gemeente die sinds januari lopen over over participatie en mogelijke steun van de gemeente. VVV heeft het Venlose college van B&W gevraagd of er uiterlijk maandag concrete toezeggingen komen met betrekking tot steun aan de club.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

VVV: goede hoop op oplossing gat in begroting
Kristiaan Haagen mist Limburgse derby’s
VVV vecht schorsing Tim Receveur aan
Schorsing VVV-speler valt minder zwaar uit
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen