Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

'VVV-Venlo stelt Maaskant aan als nieuwe trainer'

Geplaatst opmaandag 17 juni 2019 - 19:01

VVV-Venlo heeft in Robert Maaskant (50) een nieuwe hoofdtrainer gevonden. De oefenmeester uit Schiedam volgt Maurice Steijn op, die na een succesvolle periode in Venlo naar Abu Dhabi is vertrokken.

Dat schrijft De Limburger althans. Het dagblad weet ook te melden dat Raymond Libregts assistent-trainer wordt.

Lees ook: Assistent Driessen volgt Steijn naar Abu Dhabi

Ervaren trainer
Met Maaskant zou VVV-Venlo een ervaren trainer in huis halen. Hij trainde alleen al in Nederland zes verschillende clubs en bij veel van die clubs stond hij zelfs meerdere keren aan het roer. Ook Limburg is geen onbekend terrein voor de trainer; hij was iets meer dan een jaar eindverantwoordelijke bij MVV. In het buitenland was hij actief als (assitent-)trainer bij de Amerikaanse clubs Dutch Lions en Columbus Crew, terwijl hij ook voor het Wit-Russische Dinamo Minsk werkte en in Polen kampioen werd met Wisla Krakau.

Bekende gezichten
Bij die laatste ploeg werkte hij samen met Stan Valckx, die destijds technisch directeur was bij de Poolse grootmacht. Diezelfde Valckx komt Maaskant bij VVV-Venlo opnieuw tegen. Ook Libregts is geen onbekende voor de trainer: de twee werkten even samen tijdens hun gezamenlijke periode bij Dinamo Minsk.

Een woordvoerder van de club wil het verhaal van de krant bevestigen noch ontkennen. Hij verwijst naar de persconferentie die VVV-Venlo dinsdag heeft belegd.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen