Overslaan en naar de inhoud gaan

'VVV-Venlo stelt Maaskant aan als nieuwe trainer'

Geplaatst opmaandag 17 juni 2019 - 19:01

VVV-Venlo heeft in Robert Maaskant (50) een nieuwe hoofdtrainer gevonden. De oefenmeester uit Schiedam volgt Maurice Steijn op, die na een succesvolle periode in Venlo naar Abu Dhabi is vertrokken.

Dat schrijft De Limburger althans. Het dagblad weet ook te melden dat Raymond Libregts assistent-trainer wordt.

Lees ook: Assistent Driessen volgt Steijn naar Abu Dhabi

Ervaren trainer
Met Maaskant zou VVV-Venlo een ervaren trainer in huis halen. Hij trainde alleen al in Nederland zes verschillende clubs en bij veel van die clubs stond hij zelfs meerdere keren aan het roer. Ook Limburg is geen onbekend terrein voor de trainer; hij was iets meer dan een jaar eindverantwoordelijke bij MVV. In het buitenland was hij actief als (assitent-)trainer bij de Amerikaanse clubs Dutch Lions en Columbus Crew, terwijl hij ook voor het Wit-Russische Dinamo Minsk werkte en in Polen kampioen werd met Wisla Krakau.

Bekende gezichten
Bij die laatste ploeg werkte hij samen met Stan Valckx, die destijds technisch directeur was bij de Poolse grootmacht. Diezelfde Valckx komt Maaskant bij VVV-Venlo opnieuw tegen. Ook Libregts is geen onbekende voor de trainer: de twee werkten even samen tijdens hun gezamenlijke periode bij Dinamo Minsk.

Een woordvoerder van de club wil het verhaal van de krant bevestigen noch ontkennen. Hij verwijst naar de persconferentie die VVV-Venlo dinsdag heeft belegd.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen