Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-Venlo speelt volgende bekerduel op doordeweekse middag

Geplaatst opwoensdag 25 november 2020 - 15:38

De bekerwedstrijd Almere City - VVV-Venlo wordt op woensdag 16 december om 16:30 uur gespeeld.

Dat blijkt uit het schema dat voetbalbond KNVB woensdag gepubliceerd heeft. Almere City is de koploper in de Keuken Kampioen Divisie.

Tweede ronde
Het ongebruikelijke speeltijdstip is een gevolg van de wens van uitzendgerechtigde FOX Sports om de bekerwedstrijden op zoveel mogelijk verschillende momenten af te werken. Almere City - VVV-Venlo is één van de zeven wedstrijden die op dinsdag 15, woensdag 16 en donderdag 17 december gespeeld worden in de tweede ronde van de KNVB Beker.

Vrijgeloot
VVV kan in de Flevopolder een plekje in de achtste finales van het bekertoernooi verdienen. Fortuna Sittard en MVV Maastricht zijn al geplaatst voor die achtste finales, doordat zij werden vrijgeloot voor de tweede ronde. Dat was weer een gevolg van het, vanwege de coronapandemie, uitsluiten van alle amateurclubs uit de KNVB Beker, waardoor de voetbalbond een nieuw schema in elkaar moest knutselen.

Bekercampagne
Groene Ster uit Heerlerheide zag door dat besluit een einde komen aan haar bekercampagne voordat die écht begonnen was. De wedstrijden tussen betaald voetbalclubs in de eerste ronde van de KNVB Beker werden wel gespeeld. Zo was Fortuna Sittard in een derby te sterk voor Roda JC (0-2) en rekende VVV af met FC Den Bosch. In de Koel werd het 4-2 in het voordeel van de formatie van Hans de Koning.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen