Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-Venlo speelt gelijk tegen Straelen in oefenwedstrijd

Geplaatst opdonderdag 15 juli 2021 - 21:09

VVV-Venlo heeft in de derde oefenwedstrijd als voorbereiding op het nieuwe seizoen gelijkgespeeld bij SV Straelen.

Tegen de ploeg uit de Regionalliga West, het vierde niveau in Duitsland, werd het 2-2.

L1

Doelpuntrijke openingsfase
De eerste minuten waren doelpuntrijk in Straelen, waar het veld ondanks het slechte weer toch bespeelbaar werd bevonden. Na vijf minuten kwam SV Straelen op 1-0 door een schot van Cagatay Kader dat de nieuwe doelman Lukáš Zima passeerde. Binnen drie minuten kwam VVV weer op gelijke hoogte via Wassim Essanoussi na een prachtige actie van Yahcuroo Roemer. VVV deelde twee minuten later een nieuwe klap uit via Essanoussi die van dichtbij kon binnenschieten. Daarna kregen beide ploegen kansen, maar met de stand van 1-2 gingen beide ploegen aan de thee.

Gelijkmaker
Kort na rust liep VVV tegen de gelijkmaker aan. Kader verraste doelman Delano van Crooij met een afstandsschot. Na een uur besloot trainer Jos Luhukay bijna een heel nieuw elftal binnen de lijn sturen met negen wissels. De nieuwe spelers konden niet meer zorgen voor de winnende treffer.

Derde oefenwedstrijd
Voor VVV was de wedstrijd tegen Straelen het derde oefenduel van de voorbereiding. Eerder speelde VVV al tegen SV Venray en UNA. Die wedstrijden wist VVV te winnen. Tegen Venray werd 4-0 en UNA werd met 2-0 verslagen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen