Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV Venlo speelt gelijk tegen PEC Zwolle

Geplaatst opzaterdag 28 november 2020 - 23:02

VVV-Venlo heeft éen punt overgehouden aan de wedstrijd tegen PEC Zwolle. In De Koel speelden de Venlonaren met 2-2 gelijk na een 1-1 ruststand.

Na een minuut stilte ter nagedachtenis aan Diego Maradona begonnen de teams aan de wedstrijd en zorgde PEC Zwolle voor het eerste gevaar. Yuta Nakayama loste vanuit de tweede lijn een schot op het Venlose doel dat door goalie Thorsten Kirschbaum met moeite gekeerd werd.

Net naast
Daarna was het VVV Venlo dat gevaarlijk was. Een voorzeet van Torino Hunte was te hoog voor Giorgios Giakoumakis, die enkele minuten later na een fout van doelman Michael Zetterer de bal met een flinke uithaal net langs het doel schoot.

Doelpunt Arias
Halverwege de eerste helft kwamen de Venlonaren door Jafar Arias met 1-0 voor nadat doelman Zetterer de bal liet glippen en de middenvelder genadeloos toesloeg.

Gelijkmaker
De bezoekers gingen op jacht naar de gelijkmaker en slaagden daar tien minuten voor rust in. Immanuel Pherai tikte de bal in het VVV-doel. De Venlonaren appelleerden voor hands van Kenneth Paal, maar na raadpleging van de VAR werd het doelpunt toegekend en was het 1-1.

Opluchting
De tweede helft was tien minuten onderweg toen doelman Kirschbaum alle zeilen moest bijzetten om zijn ploeg voor een achterstand te behoeden. Hij keerde met moeite een schot van Sai van Wermeskerken, waarna Jesper Drost in de rebound tot opluchting van de VVV-ers naast schoot.

VVV liet zich terugzakken, probeerde uit te breken en kreeg via Jafar Arias een kansje om weer op voorsprong te komen. Zijn kopbal ging echter naast.

Bezoekers op voorsprong
De bezoekers waren daarna de betere ploeg en kwamen halverwege de tweede helft door een doelpunt van Mike van Duinen op 1-2 en leken een paar minuten later VVV de beslissende slag toe te dienen, maar Mustafa Saymak raakte de paal.

Giakoumakis scoort
VVV vocht in de slotfase terug en kwam door Giakoumakis op 2-2. De Griek scoorde tot opluchting van zijn ploeg. De wedstrijd kon na de gelijkmaker nog alle kanten op. Vito van Crooij schoot op de rand van het strafschopgebied op het doel van Zetterer, maar de bal ging naast. Dat gebeurde ook met het schot van invaller Joshua John.

Rood
In blessuretijd liep Thomas Lam van PEC Zwolle nog tegen een rode kaart aan nadat hij Giakoumakis had vastgehouden.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen