Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV Venlo schakelt Westlandia uit in bekerstrijd

Geplaatst opdinsdag 25 september 2018 - 21:51

VVV Venlo heeft in de eerste ronde van de KNVB-beker Westlandia uitgeschakeld. In Naaldwijk won de ploeg van Maurice Steijn met 0-3 van de derde divisionist.

De trainer van de Venlonaren had zijn team op maar liefst acht plaatsen gewijzigd in vergelijking met de ploeg die zaterdag van NAC won. VVV deed er alles aan een snelle voorsprong te forceren, maar slaagde daar niet in ondanks een reeks hoekschoppen.

Krulbal
Een mooie draaiende bal van Samuelsen verdween na 25 minuten spelen dan toch in het doel van Westlandia, maar daar bleef het vóór rust bij, al kregen de Venlonaren kansen genoeg om de voorsprong te vergroten. Doelman Van Crooij had nauwelijks wat te doen in de eerste helft.

Afwerking
VVV begon slecht aan de tweede helft en Westlandia kreeg enkele kansen om de stand te veranderen, maar faalde in de afwerking. In de 57e minuut gooiden de Venlonaren de wedstrijd op slot nadat Samuelsen de bal in touwen schoot en zijn ploeg op 0-2 bracht. Tien minuten later schoot Christian Kum de Venlonaren naar een comfortabele 0-3.

Zoon
In de slotminuten mocht Sem Steijn, zoon van trainer Maurice Steijn, nog wat minuten maken als vervanger van Danny Post.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen