Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV Venlo schakelt Westlandia uit in bekerstrijd

Geplaatst opdinsdag 25 september 2018 - 21:51

VVV Venlo heeft in de eerste ronde van de KNVB-beker Westlandia uitgeschakeld. In Naaldwijk won de ploeg van Maurice Steijn met 0-3 van de derde divisionist.

De trainer van de Venlonaren had zijn team op maar liefst acht plaatsen gewijzigd in vergelijking met de ploeg die zaterdag van NAC won. VVV deed er alles aan een snelle voorsprong te forceren, maar slaagde daar niet in ondanks een reeks hoekschoppen.

Krulbal
Een mooie draaiende bal van Samuelsen verdween na 25 minuten spelen dan toch in het doel van Westlandia, maar daar bleef het vóór rust bij, al kregen de Venlonaren kansen genoeg om de voorsprong te vergroten. Doelman Van Crooij had nauwelijks wat te doen in de eerste helft.

Afwerking
VVV begon slecht aan de tweede helft en Westlandia kreeg enkele kansen om de stand te veranderen, maar faalde in de afwerking. In de 57e minuut gooiden de Venlonaren de wedstrijd op slot nadat Samuelsen de bal in touwen schoot en zijn ploeg op 0-2 bracht. Tien minuten later schoot Christian Kum de Venlonaren naar een comfortabele 0-3.

Zoon
In de slotminuten mocht Sem Steijn, zoon van trainer Maurice Steijn, nog wat minuten maken als vervanger van Danny Post.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen