Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-Venlo schakelt FC Den Bosch uit en bekert verder

Geplaatst opdinsdag 27 oktober 2020 - 21:50

VVV Venlo heeft de volgende ronde van de strijd om de KNVB-beker bereikt. De Venlonaren wonnen in eigen huis met 4-2 van FC Den Bosch, maar stonden bij rust met 0-1 achter.

Kansen waren er in het eerste deel van de wedstrijd voor geen van beide ploegen. Doelman Konrad Sikking van Den Bosch had pas zijn eerste balcontact toen de eerste helft al een aardig stuk gevorderd was. Na bijna een half uur zorgde Evert Linthorst voor het eerste Venlose wapenfeit, maar Sikking redde.

Niet groots
VVV was niet groots, kreeg voor rust een paar kansen, maar verzilverde die niet. FC Den Bosch deed dat wel toen doelman Delano van Crooij een voorzet van Bolsius liet glippen en Romano Postema de bal in het doel tikte: 0-1.

Achterstand omgebogen
Na rust probeerde VVV de achterstand weg te werken en slaagde er via Giorgios Giakoumakis in gelijk te komen. Kort daarna schoot de net ingevallen Jafar Arias de bal in de touwen en stonden de geel-zwarten met 2-1 voor. Toen Evert Linthorst in de zestien onderuit gehaald werd, schoot Giakoumakis vanaf de stip beheerst in het Bossche doel: 3-1.

Spannend slot
Tien minuten voor tijd kwam Den Bosch via Postema op 3-2 en werd het nog spannend in De Koel. De Brabanders probeerden met een afstandsschot nog een verlenging uit het vuur te slepen, maar Tobias Pachonik besliste met de mooiste goal van de avond de wedstrijd: 4-2.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen