Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-Venlo schakelt FC Den Bosch uit en bekert verder

Geplaatst opdinsdag 27 oktober 2020 - 21:50

VVV Venlo heeft de volgende ronde van de strijd om de KNVB-beker bereikt. De Venlonaren wonnen in eigen huis met 4-2 van FC Den Bosch, maar stonden bij rust met 0-1 achter.

Kansen waren er in het eerste deel van de wedstrijd voor geen van beide ploegen. Doelman Konrad Sikking van Den Bosch had pas zijn eerste balcontact toen de eerste helft al een aardig stuk gevorderd was. Na bijna een half uur zorgde Evert Linthorst voor het eerste Venlose wapenfeit, maar Sikking redde.

Niet groots
VVV was niet groots, kreeg voor rust een paar kansen, maar verzilverde die niet. FC Den Bosch deed dat wel toen doelman Delano van Crooij een voorzet van Bolsius liet glippen en Romano Postema de bal in het doel tikte: 0-1.

Achterstand omgebogen
Na rust probeerde VVV de achterstand weg te werken en slaagde er via Giorgios Giakoumakis in gelijk te komen. Kort daarna schoot de net ingevallen Jafar Arias de bal in de touwen en stonden de geel-zwarten met 2-1 voor. Toen Evert Linthorst in de zestien onderuit gehaald werd, schoot Giakoumakis vanaf de stip beheerst in het Bossche doel: 3-1.

Spannend slot
Tien minuten voor tijd kwam Den Bosch via Postema op 3-2 en werd het nog spannend in De Koel. De Brabanders probeerden met een afstandsschot nog een verlenging uit het vuur te slepen, maar Tobias Pachonik besliste met de mooiste goal van de avond de wedstrijd: 4-2.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen