Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-Venlo ontvangt zoete 'sorry' uit Rotterdam

Geplaatst opdinsdag 6 november 2018 - 11:20

Bij de Koel in Venlo werd dinsdagochtend een bijzondere levering gedaan.

VVV-Venlo ontving een taart met de tekst "excuses voor het staken van de wedstrijd" namens Feyenoord Rotterdam.

Defect
Zondag werd de wedstrijd Feyenoord-VVV al na twee minuten gestaakt wegens defecte lichtmasten. Scheidsrechter Bas Nijhuis stuurde de spelers van het veld, in de hoop dat het defect snel opgelost zou worden. Na een half uur werd het duel definitief gestaakt aangezien het probleem niet binnen afzienbare tijd opgelost kon worden.

Lees ook: Het licht gaat uit bij Feyenoord: duel VVV gestaakt

De competitiewedstrijd Feyenoord – VVV-Venlo wordt donderdag 6 december in zijn geheel opnieuw gespeeld.

Lees ook: Nieuwe datum voor Feyenoord - VVV-Venlo bekend

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen