Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-Venlo ontbindt contract van smaakmaker Susic

Geplaatst opmaandag 2 september 2019 - 11:26

VVV-Venlo is middenvelder Tino-Sven Susic (27) al na één seizoen kwijt. Zijn contract is in onderling overleg ontbonden.

Dat meldt de Venlose club op de eigen website.

Opvallend afscheid
Het is opvallend te noemen dat de club op deze manier afscheid neemt van Susic, aangezien hij een uitstekende indruk maakte tijdens zijn debuutseizoen. De Bosniër kwam tot 28 wedstrijden en was daarin vijf keer trefzeker. Drie keer gaf hij een beslissende pass. Dankzij zijn goede prestaties stond de middenvelder in de belangstelling van diverse clubs. Die lijken nu dus geen transfersom te hoeven betalen.

Volwaardig prof
Op de clubwebsite licht technisch manager Stan Valckx het vertrek van de smaakmaker toe. "Tino-Sven heeft altijd voor de club klaargestaan. Hij heeft een goed seizoen gedraaid en heeft zich te allen tijde opgesteld als een volwaardig prof. Wij hebben dan ook besloten om mee te werken aan een vertrek. Tino-Sven krijgt van ons de ruimte om zijn voetbalcarrière elders voort te zetten."

Naar verluidt wordt Hajduk Split de nieuwe werkgever van Susic. Eerder speelde hij al 134 wedstrijden voor die club.

Stem op de Lage Landenlijst!
Ga naar L1.nl/deLageLandenlijst

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Advertentie
Zuiderse Zomerdeals!

De zomer rijdt ons tegemoet! Hét moment om te profiteren van onze Zuiderse Zomerdeals! Wil jij een uitstekend onderhouden occasion aanschaffen tegen de meest aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Met een veelzijdig aanbod occasions bieden wij elke rijder een passende auto. Ook jou.

Schakel in de hoogste versnelling naar onze website en profiteer van de beste Zomerdeals!

Profiteer van de beste Zomerdeals!
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen