Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-Venlo onderuit in oefenduel met Mönchengladbach

Geplaatst opdinsdag 12 september 2017 - 17:47

Borussia Mönchengladbach is dinsdagmiddag tijdens een oefenwedstrijd een maatje te groot gebleken voor VVV-Venlo: 5-1.

De ploeg uit Venlo kwam wel nog op gelijke hoogte met de Duitsers, maar daarna nam de thuisploeg het initiatief definitief over.

Reservespelers
In Mönchengladbach stuurde trainer Maurice Steijn enkel reservespelers de wei in. Zo mochten twee doelman Delano van Crooij, Real Madrid-huurling Mink Peeters en Kelechi Nwakali starten tegen de Bundesliga-formatie. Nwakali viel tijdens de laatste competitiewedstrijd, uit tegen FC Groningen, een kwartier voor tijd in en scoorde prompt de gelijkmaker: 1-1.

Bewijzen
Genoeg spelers dus die zich wilden bewijzen, maar dat bleek niet genoeg voor een overwinning. De Paraguayaanse doelpuntenmachine Raúl Bobadilla zorgde voor de 1-0, waarna Julio Villalba en Jonas Hofmann de score verder opvoerden. Tussendoor deed Johnatan Opoku wat terug namens VVV-Venlo.

Voorsprong
In het tweede bedrijf wisten de Duitsers de voorsprong verder uit te bouwen. Een kwartier voor tijd was het opnieuw Hofmann die het net wist te vinden. Vijf minuten vooor tijd bepaalde Michael Cuisance met zijn doelpunt de eindstand op 5-1.

VVV neemt het zondag in de competitie op tegen Vitesse, waar oud-speler Bryan Linssen onder contract staat.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen