Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-Venlo onderuit in oefenduel met Mönchengladbach

Geplaatst opdinsdag 12 september 2017 - 17:47

Borussia Mönchengladbach is dinsdagmiddag tijdens een oefenwedstrijd een maatje te groot gebleken voor VVV-Venlo: 5-1.

De ploeg uit Venlo kwam wel nog op gelijke hoogte met de Duitsers, maar daarna nam de thuisploeg het initiatief definitief over.

Reservespelers
In Mönchengladbach stuurde trainer Maurice Steijn enkel reservespelers de wei in. Zo mochten twee doelman Delano van Crooij, Real Madrid-huurling Mink Peeters en Kelechi Nwakali starten tegen de Bundesliga-formatie. Nwakali viel tijdens de laatste competitiewedstrijd, uit tegen FC Groningen, een kwartier voor tijd in en scoorde prompt de gelijkmaker: 1-1.

Bewijzen
Genoeg spelers dus die zich wilden bewijzen, maar dat bleek niet genoeg voor een overwinning. De Paraguayaanse doelpuntenmachine Raúl Bobadilla zorgde voor de 1-0, waarna Julio Villalba en Jonas Hofmann de score verder opvoerden. Tussendoor deed Johnatan Opoku wat terug namens VVV-Venlo.

Voorsprong
In het tweede bedrijf wisten de Duitsers de voorsprong verder uit te bouwen. Een kwartier voor tijd was het opnieuw Hofmann die het net wist te vinden. Vijf minuten vooor tijd bepaalde Michael Cuisance met zijn doelpunt de eindstand op 5-1.

VVV neemt het zondag in de competitie op tegen Vitesse, waar oud-speler Bryan Linssen onder contract staat.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen