Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-Venlo oefent, maar mikt vooral op trainingsarbeid

Geplaatst opwoensdag 16 juni 2021 - 15:17

VVV-Venlo begint op zondag 27 juni met de voorbereiding op het eerste seizoen. Dan wordt er, mét publiek, voor het eerst getraind door het team van Jos Luhukay.

Supporters die een gratis ticket aanschaffen én een vaccinatiebewijs of negatieve PCR-testuitslag kunnen overleggen, kunnen dan in De Koel een kijkje komen nemen. In de daaropvolgende weken speelt VVV vooralsnog vijf oefenwedstrijden.

Programma
Op dinsdag 6 juli gaat VVV op bezoek bij SV Venray, op vrijdag 9 juli spelen de geel-zwarten in Reuver tegen de amateurs van UNA. Op donderdag 15 juli speelt het team in en tegen het Duitse Straelen, gevolgd door een confrontatie met Helmond Sport op vrijdag 23 juli in Horst, waar de club van 12 tot 16 juli ook een trainingskamp belegd. De voorbereiding wordt op 30 of 31 juli afgesloten met de Herman Teeuwen Memorial tegen een nog onbekende tegenstander in De Koel.

'Vooral trainingsarbeid'
"Jos Luhukay en zijn staf kiezen ervoor om het oefenprogramma bewust niet vol te plannen met oefenwedstrijden, maar vooral ook veel trainingsarbeid te verrichten", zegt manager voetbalzaken Stan Valckx. "De selectie zal doorgaans op maandag en dinsdag twee trainingen afwerken, waarna op woensdag en donderdag één training per dag volgt in aanloop naar de (competitie)wedstrijd op vrijdag. Op die manier zullen we zorgen dat we er staan zodat we de strijd aan kunnen gaan om de spannende plekken in de Keuken Kampioen Divisie", aldus Valckx over het plan van de degradant.

MVV
Overigens is VVV niet de enige Limburgse ploeg die oefent tegen Helmond Sport. Ook MVV Maastricht gaat het in een vriendschappelijk duel opnemen tegen de formatie van coach Wil Boessen uit Born. De Maastrichtenaren spelen op vrijdag 16 juli in Helmond tegen die club.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen