Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-Venlo mag blijven voetballen op kunstgras

Geplaatst opdonderdag 15 november 2018 - 22:56

VVV kan ook de komende jaren gewoon op kunstgras blijven spelen in De Koel, want het verbod op het spelen van kunstgras van Eredivisie CV gaat niet door.

Ook MVV en Roda kunnen gewoon op kunstgras blijven spelen, mochten die op termijn weer promoveren.

Half miljoen euro
Het overstappen van kunstgras naar natuurgras zou per club neerkomen op een bedrag van een half miljoen euro. Veel geld, zeker voor de kleinere clubs die toch al vaak de eindjes aan elkaar moeten knopen.

Ontmoedigen
Daarom is besloten het kunstgras niet te verbieden, maar wel te ontmoedigen. De Eredivisie CV wil clubs die op echt gras voetballen stimuleren met een jaarlijkse bonus van maximaal 350.000 euro. En daar kan Fortuna Sittard dan weer van profiteren.

Inkrimpen
Het inkrimpen van de Eredivisie van achttien naar zestien clubs om zo een kwaliteitsimpuls te krijgen, gaat ook niet door. Wel wordt bekeken of er jaarlijks twee clubs rechtstreeks degraderen uit de eredivisie. Nu is dat er nog één. De andere twee clubs spelen play-offs voor promotie/degradatie.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen