Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-Venlo legt aanvaller John voor een seizoen vast

Geplaatst opvrijdag 4 september 2020 - 20:13

Joshua John speelt komend seizoen bij VVV-Venlo. De aanvaller heeft een contract voor één jaar getekend met een optie voor nog een seizoen.

Dat maakte de Venlose eredivisionist vrijdagavond bekend. In een videoboodschap gericht aan de fans van de club laat de nieuwe aanvaller weten dat hij zin heeft in het seizoen en klaar is om te knallen.

Kaysar
John trainde al enkele weken mee bij VVV. De Arubaan, die in de Eredivisie al eens uitkwam voor FC Twente en en Sparta, zat zonder club nadat hij in januari 2020 was vertrokken bij Kaysar uit Kazachstan.

Achtste aanwinst
John is de achtste aanwinst voor VVV deze zomer. Eerder trokken de Venlonaren al Guus Hupperts, Georgios Giakoumakis, Lukas Schmitz, Jafar Arias, Arjan Swinkels, Roy Gelmi en Vito van Crooy aan.

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen