Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-Venlo legt aanvaller John voor een seizoen vast

Geplaatst opvrijdag 4 september 2020 - 20:13

Joshua John speelt komend seizoen bij VVV-Venlo. De aanvaller heeft een contract voor één jaar getekend met een optie voor nog een seizoen.

Dat maakte de Venlose eredivisionist vrijdagavond bekend. In een videoboodschap gericht aan de fans van de club laat de nieuwe aanvaller weten dat hij zin heeft in het seizoen en klaar is om te knallen.

Kaysar
John trainde al enkele weken mee bij VVV. De Arubaan, die in de Eredivisie al eens uitkwam voor FC Twente en en Sparta, zat zonder club nadat hij in januari 2020 was vertrokken bij Kaysar uit Kazachstan.

Achtste aanwinst
John is de achtste aanwinst voor VVV deze zomer. Eerder trokken de Venlonaren al Guus Hupperts, Georgios Giakoumakis, Lukas Schmitz, Jafar Arias, Arjan Swinkels, Roy Gelmi en Vito van Crooy aan.

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen