Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV Venlo krijgt pak slaag in Almelo

Geplaatst opzaterdag 9 november 2019 - 22:36

VVV Venlo heeft in Almelo niet van Heracles kunnen winnen. De Venlonaren verloren met 6-1 en leden in de competitie hun zevende nederlaag op rij.

Doelman Thorsten Kirschbaum moest al in de tweede minuut in actie komen bij een inzet van Merkel en even later ging een schot van Knoester net naast.

Spelmaker
Heracles maakte het spel en drong de Venlonaren volledig terug op eigen helft. Na nauwelijks tien minuten kon Kirschbaum een treffer van Mauro Junior voorkomen door zijn doel klein te maken. Dessers probeerde even later zijn ploeg op voorprong te zetten, maar hij raakte de bal niet goed en kwam VVV nog goed weg. Na een kwartier spelen zette Richard Neudecker de bal voor, maar Haji Wright slaagde er niet in de bal over de doellijn te werken. Ook een poging van Röseler had geen resultaat.

Openingstreffer
Halverwege de eerste helft mocht de Almelose aanhang juichen toen Alexander Merkel de bal in de Venlose touwen joeg: 1-0. Na een half uur kreeg Elia Soriano de kans op de gelijkmaker. Hij kreeg de bal van Haji Wright, maar zijn schot binnen de zestien verdween over het Almelose doel. Vijf minuten later kreeg Soriano een nieuwe kans, maar d ebakl verdween in deanden van de Almelose goalie.

Geen revanche
Een paar minuten voor rust kon Kirschbaum een schot van Cyriel Dessers nog keren. 60 seconden later lag de bal via Van der Water toch in het Venlose doel. Soriano kreeg op slag van rust nog een kans op de aansluittreffer. Hij slaagde er niet in de voorzet van Wright in het Almelose doel te werken.

Doelpuntenregen
Acht minuten na de hervatting kreeg John Yeboah de kans te scoren, maar de Almelose doelman Blaswich keerde zijn schot. Kort daarna werd het 3-0 door Cyriel Dessers en na een uur spelen tekende Mauro Junior voor de 4-0. VVV had weinig of niets in te brengen tegen Heracles en in de 65ste minuut verdween de bal via Dessers voor de vijfde keer in het Venlose doel.

Tegentreffer
Een kwartier voor tijd redde Peter van Ooijen de Venlose eer met een prachtgoal en even later was Van Ooijen dichtbij zijn tweede treffer van de avond. Zijn schot verdween over het doel.

Om de oren
Heracles leek niet tevreden met het resultaat en bleef de VVV-verdediging onder druk zetten. Met resultaat. Acht minuten voor tijd maakte Dessers zijn derde doelpunt en stond Heracles met 6-1 voor. De Heracliden vonden het na de zesde treffer wel genoeg en stuurden de Venlonaren met de grootste nederlaag van het seizoen naar huis.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen