Overslaan en naar de inhoud gaan

'VVV-Venlo kan Heracles Almelo achterna'

Geplaatst opdonderdag 21 januari 2016 - 14:56

Net als Heracles Almelo kan ook VVV een enorme groei maken wanneer het straks een nieuw of drastisch verbouwd stadion heeft.

Dat stelt het bureau Hypercube dat in Venlo is neergestreken om de club bij te staan bij het opstellen van een toekomstplan.

Meer inkomsten
Hypercube hielp Heracles bij het opstellen van een plan voor een nieuw stadion dat nu voor structureel meer inkomsten voor de club zorgt. Ook in Venlo liggen er volgens het bureau kansen.

Voldoet niet aan de eisen
"Er wonen genoeg mensen in Venlo en de regio is economisch sterk", zegt Hypercube-directeur Pieter Nieuwenhuis tegen Dagblad de Limburger. De achilleshiel van de club is momenteel het huidige stadion: De Koel. "Dat voldoet anno 2016 niet meer aan de eisen die mensen aan een voetbalstadion stellen."

250.000 euro
Wanneer de gemeenteraad woensdag instemt met een lening van 250.000 euro aan de noodlijdende voetbalclub, kan Hypercube aan de slag met het maken van een toekomstplan. In eerste instantie brengt het bureau kansrijke locaties voor VVV binnen de gemeente Venlo in beeld.

'Wachten is geen optie'
Nadat de politiek zich daarover heeft uitgesproken wordt er een uitgewerkt plan gemaakt. Dat moet er in mei liggen. "Wachten en niets doen is namelijk geen optie. Dat overleeft de voetbalclub niet", aldus Nieuwenhuis.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen