Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-Venlo huurt talentvolle Duitse vleugelaanvaller

Geplaatst opmaandag 2 september 2019 - 16:02

VVV-Venlo heeft maandag toegeslagen op de laatste dag van de transferperiode. De Koelclub huurt de 19-jarige John Yeboah van VFL Wolfsburg.

De vleugelaanvaller wordt in een grappig filmpje op Twitter gepresenteerd.

Duits
In de video is te zien hoe verschillende Nederlandse woorden worden vertaald naar het Venlose dialect, het Italiaans en het Engels. Vervolgens is het aan keeper Thorsten Kirschbaum om het woord op typisch Duitse wijze te zeggen. Als laatste wordt 'nieuwe vleugelspeler' vertaald. Op dat moment komt Yeboah in beeld.

Ghanese roots
De 19-jarige voetballer doorliep de hele jeugdopleiding van de club uit de Bundesliga. Afgelopen seizoen debuteerde hij in de hoofdmacht. Hoewel hij Ghanese roots heeft, speelde hij voor diverse Duitse jeugdelftallen.

Goed gevoel
Yeboah is blij met zijn overstap naar Venlo. “Ik had meteen een goed gevoel bij de club tijdens de gesprekken en ik ben blij dat ik de kans krijg om mijn kwaliteiten te laten zien bij VVV-Venlo in de Eredivisie", zegt hij op de clubsite.

Vertrek smaakmaker
Eerder werd bekend dat de wegen van de Venlonaren en smaakmaker Tino-Sven Susic scheiden. Het contract van de stilist is in goed overleg ontbonden.

Lees ook: VVV-Venlo ontbindt contract van smaakmaker Susic

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen