Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-Venlo huurt Rayan El Azrak van FC Utrecht

Geplaatst opwoensdag 26 januari 2022 - 11:43

VVV-Venlo heeft een nieuwe versterking binnen. Rayan El Azrak wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van FC Utrecht.

El Azrak is al de tweede speler die overkomt van FC Utrecht. Eerder werd ook Nick Venema gehuurd door de Venlonaren.

Ajax
El Azrak is een aanvallende middenvelder die van 2008 tot 2016 speelde in de jeugdopleiding van Ajax. In 2016 maakte hij de overstap naar FC Utrecht en sinds 2018 was hij als speler actief voor Jong FC Utrecht, dat uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie. In zijn eerste seizoen speelde hij 20 wedstrijden voor de Utrechtenaren, maar in de twee seizoenen daarna kwam El Azrak minder in actie.

Kalezic
Onder de nieuwe trainer van Jong FC Utrecht, Darije Kalezic, kreeg hij weer kans op speelminuten. Dit seizoen speelde hij 18 wedstrijden waarin hij ook twee keer wist te scoren. Afgelopen december speelde El Azrak nog met Jong FC Utrecht tegen VVV-Venlo in De Koel. Jong FC Utrecht won die wedstrijd met 1-2.

Venema
El Azrak is blij met zijn overstap naar VVV, waar hij wordt herenigd met oud-ploeggenoten Nick Venema en Mitchell van Rooijen. "Ik heb natuurlijk wel contact gehad met die jongens. Ze zeiden dat ik het gewoon moest doen en dat het een hele mooie club is. Ik vind dat VVV eigenlijk in de Eredivisie thuishoort. Toen ik de kans kreeg om voor deze club te spelen, hoefde ik dus niet lang na te denken. Ik ga er alles aan doen om het team te helpen om de play-offs te halen."

FC Dordrecht
VVV-Venlo staat op de elfde plaats in de stand, drie punten verwijderd van een plek in de play-offs. Komende zondag speelt de ploeg van Jos Luhukay om 12:15 uur thuis tegen FC Dordrecht. De wedstrijd is live te volgen op L1 Radio.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen