Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

VVV-Venlo huurt doelman Maarten de Fockert

Geplaatst opzaterdag 4 juni 2016 - 10:09

VVV heeft een nieuwe doelman aangetrokken. Maarten de Fockert wordt voor één seizoen gehuurd van sc Heerenveen en is de opvolger van Jordy Deckers.

In Venlo moet de sluitpost van Jong Oranje speelminuten gaan maken om volgend jaar klaar te zijn voor de rol van eerste keeper bij Heerenveen.

SC Heerenveen
De Fockert doorliep de jeugdopleiding in Friesland en was afgelopen seizoen reservedoelman van het eerste elftal. Heerenveen verlengde onlangs zijn aflopende contract met twee seizoenen.

Selman Sevinc
VVV wacht intussen nog altijd op antwoord van middenvelder Selman Sevinc. "We hebben Selman kort na de play-offs een verbeterde aanbieding gedaan. Hij heeft aangegeven dat er ook andere clubs in de markt zijn voor hem. We willen Selman graag behouden, maar wachten nog steeds op zijn antwoord. Het is natuurlijk zijn goed recht om verder te kijken, maar dat doen wij ook", aldus VVV-directeur Marco Bogers, die verdediger Robin Buwalda afgelopen donderdag eveneens een contractvoorstel heeft gedaan. "Ook Robin houdt meerdere opties open."

Verder hebben keeperstrainer John Roox en assistent-trainer Mark Luijpers een nieuwe aanbieding in overweging genomen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

VVV-doelman De Fockert opgeroepen voor Jong Oranje
VVV-keeper Maarten de Fockert in voorselectie Jong Oranje
VVV huurt Maksimenko van Brighton & Hove Albion
Nijholt tekent bij VVV-Venlo
Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen