Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

VVV Venlo houdt punten in eigen huis

Geplaatst opzaterdag 9 februari 2019 - 22:38

VVV Venlo heeft aan de competitiewedstrijd tegen Willem II drie punten overgehouden.

De Venlonaren wonnen in eigen huis met 2-1 van de Tilburgers.

Kansen
De wedstrijd in de Koel was nog maar koud begonnen of
Mlapa schoot de bal van de rand van het strafschopgebied maar net naast het doel van de bezoekers. Willem II kreeg via Crowley een tiental minuten later de kans de score te openen, maar Unnerstall bracht redding. Na een kwartier kreeg Mlapa zijn tweede kans van de wedstrijd, maar de Tilburgse goalie verwerkte het schot tot corner. Ook Willem II liet zich niet onbetuigd. De ploeg zorgde via Dankerlui voor gevaar voor het doel van Unnerstall, maar de Venlose doelman hield zijn doel schoon.

Dreiging
Toch kwam de meeste dreiging van de Venlonaren, maar pogingen van Susic, Van Ooijen en Joosten leverden pas kort voor het verstrijken van de eerste helft het gewenste resultaat op toen Mlapa de bal uit een prachtige voorzet van Peter van Ooijen achter doelman Wellenreuther kopte. Op slag van rust voorkwam doelman Unnerstall de gelijkmaker.

Tilburgse goal
Vijf minuten na rust was VVV dicht bij de 2-0, maar de kopbal van Van
Ooijen verdween niet over de Tilburgse doellijn. Willem II trok daarna ten aanval. Dat leverde een hoekschop op en een gevaarlijke situatie voor het Venlose doel. Na een uur spelen mocht de Tilburgse aanhang juichen toen een overtreding van Promes met een penalty bestraft werd en Crowley de bal vanaf de stip in het Venlose doel knalde. Vier minuten later kreeg Seuntjens de kans zijn ploeg weer op voorsprong te brengen, maar zijn schot werd geblokt.

'Goudhaantje'
Beide ploegen zochten de aanval en dat leverde Linthorst een kwartier voor tijd geel op nadat hij aan de rem moest trekken om een Tilburgse aanval te stoppen. Twee minuten later viel dan toch de 2-1. Peter van
Ooijen zette de bal diep voor en 'goudhaantje' Mlapa rondde de aanval met een treffer af.

Willem II ging op jacht naar de gelijkmaker, maar ook VVV bleef vechten en zette druk op de Tilburgse verdediging. Dat leverde nog enkele hachelijke situaties op. Ook de VVV-defensie moest in blessuretijd nog alle zeilen bijzetten om de tegentreffer te voorkomen.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111!

We tellen met je af tot aan de Vastelaovend.

De Top 1111 komt er weer aan: van zaterdag 23 februari tot en met zaterdag 2 maart is het iedere dag feest op je radio met Tim, Ruud Sjoerd, Rian, Tom en Henk.

De Top 1111 van 10:00 - 23:00
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures

Meest gelezen