Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV Venlo houdt punten in eigen huis

Geplaatst opzaterdag 9 februari 2019 - 22:38

VVV Venlo heeft aan de competitiewedstrijd tegen Willem II drie punten overgehouden.

De Venlonaren wonnen in eigen huis met 2-1 van de Tilburgers.

Kansen
De wedstrijd in de Koel was nog maar koud begonnen of
Mlapa schoot de bal van de rand van het strafschopgebied maar net naast het doel van de bezoekers. Willem II kreeg via Crowley een tiental minuten later de kans de score te openen, maar Unnerstall bracht redding. Na een kwartier kreeg Mlapa zijn tweede kans van de wedstrijd, maar de Tilburgse goalie verwerkte het schot tot corner. Ook Willem II liet zich niet onbetuigd. De ploeg zorgde via Dankerlui voor gevaar voor het doel van Unnerstall, maar de Venlose doelman hield zijn doel schoon.

Dreiging
Toch kwam de meeste dreiging van de Venlonaren, maar pogingen van Susic, Van Ooijen en Joosten leverden pas kort voor het verstrijken van de eerste helft het gewenste resultaat op toen Mlapa de bal uit een prachtige voorzet van Peter van Ooijen achter doelman Wellenreuther kopte. Op slag van rust voorkwam doelman Unnerstall de gelijkmaker.

Tilburgse goal
Vijf minuten na rust was VVV dicht bij de 2-0, maar de kopbal van Van
Ooijen verdween niet over de Tilburgse doellijn. Willem II trok daarna ten aanval. Dat leverde een hoekschop op en een gevaarlijke situatie voor het Venlose doel. Na een uur spelen mocht de Tilburgse aanhang juichen toen een overtreding van Promes met een penalty bestraft werd en Crowley de bal vanaf de stip in het Venlose doel knalde. Vier minuten later kreeg Seuntjens de kans zijn ploeg weer op voorsprong te brengen, maar zijn schot werd geblokt.

'Goudhaantje'
Beide ploegen zochten de aanval en dat leverde Linthorst een kwartier voor tijd geel op nadat hij aan de rem moest trekken om een Tilburgse aanval te stoppen. Twee minuten later viel dan toch de 2-1. Peter van
Ooijen zette de bal diep voor en 'goudhaantje' Mlapa rondde de aanval met een treffer af.

Willem II ging op jacht naar de gelijkmaker, maar ook VVV bleef vechten en zette druk op de Tilburgse verdediging. Dat leverde nog enkele hachelijke situaties op. Ook de VVV-defensie moest in blessuretijd nog alle zeilen bijzetten om de tegentreffer te voorkomen.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen