Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-Venlo hoopt op ommekeer tegen ADO

Geplaatst opzaterdag 13 november 2021 - 8:00

De laatste overwinning van VVV-Venlo dateert van 9 oktober, thuis tegen MVV. Sindsdien leidden vier nederlagen op rij tot een vrije val op de ranglijst, naar de vijftiende plaats.

Vorig seizoen stapte de ervaren trainer Jos Luhukay in bij VVV-Venlo. Het lukte hem niet de club te behouden voor de Eredivisie.

Enthousiast
Afgelopen zomer stond hij met ultrakleine spelersgroep van acht selectiespelers en een aantal jeugdspelers op het veld bij de eerste training. Wisselvalligheid is dus het logische gevolg. "Deze jongens zijn heel gretig, je kunt ze niets verwijten, maar in hun enthousiasme lopen ze zichzelf nog weleens voorbij", legt Luhukay uit. "Tel daarbij op dat we een pittig programma achter de rug hebben en het is niet gek dat we een aantal keer hebben verloren."

Video: L1

Drempel
Zondag gaat VVV op bezoek bij ADO Den Haag op jacht naar een zege. Met Sven Braken als centrale aanvaller, die na een vervelende blessure zijn speelminuten heeft opgebouwd en nu hoopt op doelpunten. "Dat ik die eerste maakte tegen De Graafschap was geweldig, maar het is nog allemaal te wisselvallig", vertelt Braken. "Hopelijk helpt de wedstrijd van zondag mij en ook de ploeg over het dooie punt heen."

Live
De uitwedstrijd van VVV-Venlo tegen ADO Den Haag is zondagmiddag vanaf 16:45 uur live te volgen via L1 Radio in het programma Sport en Co.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen