Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

VVV-Venlo hengelt Duitse middenvelder binnen

Geplaatst opvrijdag 17 mei 2019 - 18:45

De eerste aanwinst van VVV-Venlo is een feit. Richard Neudecker (22) speelt vanaf komend seizoen zijn wedstrijden in De Koel. De Duitse middenvelder heeft een contract getekend tot de zomer van 2023.

Neudecker komt gratis over van cultclub FC St. Pauli, dat uitkomt in de 2. Bundesliga. Die club wordt momenteel getraind door de Venlose oefenmeester Jos Luhukay.

Veel plezier
In Venlo zijn ze erg tevreden over de aanstaande overgang. "Het is prachtig dat een speler van dit kaliber voor VVV kiest. Ik ben ervan overtuigd dat we heel veel plezier aan hem gaan beleven", vertelt technisch manager Stan Valckx op de website van de Venlonaren. Ook de Duitser zelf is content. "Natuurlijk wil ik op termijn spelen in de 1. Bundesliga, maar ik denk me juist bij VVV-Venlo te kunnen ontwikkelen om daar terecht te komen."

Debuut in München
Neudecker doorliep de jeugd van TSV Buchbach en 1860 München. Namens die laatste club maakte hij in 2015 zijn debuut in het betaald voetbal. Een blessure hield hem vervolgens lang aan de kant, waardoor een doorbraak in München uitbleef. Een overstap naar St. Pauli volgde. Daar maakte hij vooral afgelopen seizoen de nodige indruk. In totaal speelde hij 45 wedstrijden voor de club, waarin hij zeven keer scoorde.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen