Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-Venlo hengelt Duitse middenvelder binnen

Geplaatst opvrijdag 17 mei 2019 - 18:45

De eerste aanwinst van VVV-Venlo is een feit. Richard Neudecker (22) speelt vanaf komend seizoen zijn wedstrijden in De Koel. De Duitse middenvelder heeft een contract getekend tot de zomer van 2023.

Neudecker komt gratis over van cultclub FC St. Pauli, dat uitkomt in de 2. Bundesliga. Die club wordt momenteel getraind door de Venlose oefenmeester Jos Luhukay.

Veel plezier
In Venlo zijn ze erg tevreden over de aanstaande overgang. "Het is prachtig dat een speler van dit kaliber voor VVV kiest. Ik ben ervan overtuigd dat we heel veel plezier aan hem gaan beleven", vertelt technisch manager Stan Valckx op de website van de Venlonaren. Ook de Duitser zelf is content. "Natuurlijk wil ik op termijn spelen in de 1. Bundesliga, maar ik denk me juist bij VVV-Venlo te kunnen ontwikkelen om daar terecht te komen."

Debuut in München
Neudecker doorliep de jeugd van TSV Buchbach en 1860 München. Namens die laatste club maakte hij in 2015 zijn debuut in het betaald voetbal. Een blessure hield hem vervolgens lang aan de kant, waardoor een doorbraak in München uitbleef. Een overstap naar St. Pauli volgde. Daar maakte hij vooral afgelopen seizoen de nodige indruk. In totaal speelde hij 45 wedstrijden voor de club, waarin hij zeven keer scoorde.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen