Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-Venlo hengelt Duitse middenvelder binnen

Geplaatst opvrijdag 17 mei 2019 - 18:45

De eerste aanwinst van VVV-Venlo is een feit. Richard Neudecker (22) speelt vanaf komend seizoen zijn wedstrijden in De Koel. De Duitse middenvelder heeft een contract getekend tot de zomer van 2023.

Neudecker komt gratis over van cultclub FC St. Pauli, dat uitkomt in de 2. Bundesliga. Die club wordt momenteel getraind door de Venlose oefenmeester Jos Luhukay.

Veel plezier
In Venlo zijn ze erg tevreden over de aanstaande overgang. "Het is prachtig dat een speler van dit kaliber voor VVV kiest. Ik ben ervan overtuigd dat we heel veel plezier aan hem gaan beleven", vertelt technisch manager Stan Valckx op de website van de Venlonaren. Ook de Duitser zelf is content. "Natuurlijk wil ik op termijn spelen in de 1. Bundesliga, maar ik denk me juist bij VVV-Venlo te kunnen ontwikkelen om daar terecht te komen."

Debuut in München
Neudecker doorliep de jeugd van TSV Buchbach en 1860 München. Namens die laatste club maakte hij in 2015 zijn debuut in het betaald voetbal. Een blessure hield hem vervolgens lang aan de kant, waardoor een doorbraak in München uitbleef. Een overstap naar St. Pauli volgde. Daar maakte hij vooral afgelopen seizoen de nodige indruk. In totaal speelde hij 45 wedstrijden voor de club, waarin hij zeven keer scoorde.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De Hemalpaort terug op L1 TV
Uitgelicht
De Hemelpaort terug op L1 TV

De eerste Limburgstalige soapserie (uit 2007) komt éénmalig terug op tv.

Café De Hemelpaort is een goedlopend café in het fictieve Limburgse dorp Elsenrade. Op z’n Limburgs: Aelsrao. Een café waar muziek uit de streek altijd centraal heeft gestaan. Jong en oud komen er over de vloer. Mia runt de kroeg met haar oudste zoon Giel. De andere zoon Rick is naar de Randstad vertrokken als zanger. Maar daar komt hij in de problemen. En Sem is een jongen die niets liever wil dan zelf beroemd worden als muzikant. Ricks terugkomst naar Limburg schudt het rustige Elsenrade goed wakker.

Iedere dag om 15:30 op L1 TV
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen