Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

VVV-Venlo helpt Chinezen voetbalniveau te verbeteren

Geplaatst opdinsdag 11 december 2018 - 22:33

VVV-Venlo gaat de Beijing Sport University helpen bij het opleiden van voetballers.

De Venlonaren betreden daarmee een markt die voor de club commercieel gezien interessant kan zijn. De club is een samenwerkingsverband aangegaan met het China Football College, een onderdeel van de gerenommeerde Beijing Sport University.

Chinees voetbal
Vorige week donderdag keerde de eerste groep
voetballertjes na een verblijf van tien weken terug naar China. De spelers waren niet alleen met voetbal bezig, maar kregen ook een educatief en cultureel programma voorgeschoteld. Kort na hun vertrek kreeg Ron van den Bekerom, projectmanager ‘De Trap Omhoog', de vraag of VVV niet een voetbaltrainer, een fitness- en conditietrainer en eventueel een keeperstrainer konden sturen om het niveau van het Chinese voetbal te verbeteren. De club heeft deze vraag opgepakt en is inmiddels met de werving van trainers begonnen. Er hebben zich al kandidaten gemeld om begin februari aan het Chinese avontuur te beginnen.

Vergoeding
De
Venlose eredivisionist krijgt een vergoeding voor het uitzenden van de trainers. "Het is een opstap om de Chinese markt te verkennen", vervolgt de projectmanager en geeft aan dat het voor zijn club een manier is om zich van andere voetbalclubs te onderscheiden.

Behalve VVV-Venlo hadden ook enkele grote voetbalclubs belangstelling om met de Chinezen samen te gaan werken, maar uiteindelijk is er voor VVV gekozen.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen