Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

VVV-Venlo heeft 'Tinder-match' en legt lange Amerikaan vast

Geplaatst opvrijdag 12 juli 2019 - 13:11

VVV-Venlo neemt de Amerikaan Haji Wright over van Schalke '04.

De 21-jarige aanvaller heeft zijn handtekening gezet onder een eenjarig contract, zo melden de Venlonaren op de clubsite.

Tinder
De 1.93 meter lange Amerikaan wordt in een filmpje op Twitter op bijzondere wijze gepresenteerd. Het lijkt alsof VVV via datingapp Tinder op zoek gaat naar een nieuwe aanvaller. Zo worden wereldsterren als Zlatan Ibrahimovic en Lionel Messi weggeswiped. Ook analist Jan Boskamp swipen ze weg. Vervolgens komen ze bij Wright uit en blijkt het een match te zijn.

Duelkracht
De Venlose eredivisionist is blij met de aanwinst. "Haji is een uitstekende speler die onze voorhoede nog meer body gaat geven. Snelheid, duelkracht en erg doelgericht", zegt manager Stan Valckx. "We zijn blij en dankbaar dat we er samen met Schalke uit zijn gekomen en dat deze speler voor onze club heeft gekozen, want ik ben ervan overtuigd dat hij een meerwaarde is voor onze selectie met zijn inbreng en zijn inzet."

Talent
Wright staat in eigen land te boek als talent. Hij speelde in de jeugd van Los Angeles Galaxy en maakte zijn profdebuut bij New York Cosmos. Daar werd hij in 2017 weggeplukt door Schalke ’04. Afgelopen seizoen maakte hij zijn debuut in de hoofdmacht van de Bundesligist. Verder komt hij ook uit voor USA U23.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1

Meest gelezen