Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-Venlo heeft gewenste verdediger eindelijk binnen

Geplaatst opwoensdag 12 juni 2019 - 16:18

Verdediger Samuel Scheimann (31) heeft een contract voor één seizoen getekend bij VVV-Venlo. De eredivisionist neemt de speler over van Beitar Jeruzalem.

De voetballer uit Israël stond twee jaar geleden ook al op het verlanglijstje van de Venlonaren. Toen ketste een transfer af, omdat de toenmalige werkgever van Scheimann niet wilde meewerken aan een vertrek.

Feyenoord
Scheimann beschikt ook over een Nederlands paspoort, maar speelde twee interlands voor Israël. Hij werd opgeleid door Feyenoord en
NAC Breda. Vervolgens deed Scheimann een stapje terug en verkaste hij naar amateurclub Kozakken Boys. FC Den Bosch pikte hem later op en daar maakte hij alsnog zijn debuut in het betaald voetbal.

Na een jaar Eredivisie bij Excelsior vertrok de verdediger naar zijn geboorteland, waar hij naast Beitar Jeruzalem onder meer uitkwam voor Maccabi Haifa, Hapoel Tel Aviv en Hapoel Haifa.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen