Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

VVV-Venlo heeft gewenste verdediger eindelijk binnen

Geplaatst opwoensdag 12 juni 2019 - 16:18

Verdediger Samuel Scheimann (31) heeft een contract voor één seizoen getekend bij VVV-Venlo. De eredivisionist neemt de speler over van Beitar Jeruzalem.

De voetballer uit Israël stond twee jaar geleden ook al op het verlanglijstje van de Venlonaren. Toen ketste een transfer af, omdat de toenmalige werkgever van Scheimann niet wilde meewerken aan een vertrek.

Feyenoord
Scheimann beschikt ook over een Nederlands paspoort, maar speelde twee interlands voor Israël. Hij werd opgeleid door Feyenoord en
NAC Breda. Vervolgens deed Scheimann een stapje terug en verkaste hij naar amateurclub Kozakken Boys. FC Den Bosch pikte hem later op en daar maakte hij alsnog zijn debuut in het betaald voetbal.

Na een jaar Eredivisie bij Excelsior vertrok de verdediger naar zijn geboorteland, waar hij naast Beitar Jeruzalem onder meer uitkwam voor Maccabi Haifa, Hapoel Tel Aviv en Hapoel Haifa.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen