Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-Venlo blijft bij stadionverbod voor blotebillenfan

Geplaatst opdinsdag 9 oktober 2018 - 11:59

Het stadionverbod voor de VVV-supporter die letterlijk met de billen bloot ging na afloop van de wedstrijd VVV-Ajax wordt gehandhaafd.

Dat heeft de Venlose club laten weten aan advocaat Bjorn Jegers die de fan vertegenwoordigt, zo meldt Omroep Venlo.

Vrijwillige werkstraf
Advocaat Jegers had de club gevraagd het stadionverbod om te zetten in een werkstraf. Zijn cliënt wil liever urenlang stoeltjes en andere voorwerpen schoonschrobben in stadion De Koel dan een jaar lang wedstrijden van zijn favoriete club missen.

Teleurgesteld
Jegers zegt tegen Omroep Venlo dat de reactie op zijn verzoek een brief van één regel was: 'We blijven bij ons standpunt'. Hij noemt dat teleurstellend, maar wil niet naar de rechter stappen omdat hij het recht van de club om het stadionverbod te handhaven wel erkent.

Lees ook: VVV-fan gaat met de billen bloot en krijgt stadionverbod

Incident
Het blotebillenincident gebeurde in augustus dit jaar. De fan liet zijn broek zakken voor de ogen van scheidsrechter Kevin Blom na afloop van de wedstrijd VVV-Ajax. Toen werd een goal van VVV afgekeurd en kreeg Ajax een penalty door tussenkomst van de videoscheidsrechter. De 'moonende' fan had net weer zijn eerste wedstrijd bezocht na een eerder stadionverbod.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen