Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-Venlo bereikt akkoord over loonoffer

Geplaatst opwoensdag 20 mei 2020 - 17:03

VVV-Venlo heeft een akkoord bereikt over een tijdelijke loonsverlaging voor alle werknemers

Dat is overeenkomstig het advies en loonakkoord van spelersvakbonden en werkgeversorganisatie FBO. De aanbevelingen van deze vakbonden vormen de basis van de gemaakte afspraken.

Loonkosten
Bijzonder hierbij is dat spelersgroep, staf en directie van VVV-Venlo in de overeengekomen constructie het deel van de loonkorting van het kantoorpersoneel op zich nemen. Op deze wijze hoeft het kantoorpersoneel géén salaris in te leveren, maar bespaart de club die loonkosten wel.

Daad van solidariteit
"Uiteraard zijn dit lastige gesprekken. Maar het besef is er bij iedereen dat deze moeilijke en bizarre situatie iedereen raakt. Spelersgroep en staf toonden dan ook begrip. Zij waren zelfs heel stellig over het feit dat zij de compensatie voor de loonsverlaging van de overige werknemers voor hun rekening wilde nemen", verklaart algemeen directeur Marco Bogers op de clubsite. "Een daad van solidariteit én loyaliteit en een toonbeeld van eenheid en kracht binnen onze club. En wij als directie sluiten daar dan ook graag bij aan. Want er wordt achter de schermen heel hard gewerkt door al mijn collega’s op kantoor. Zij staan voor zware uitdagingen. Wij zijn dan ook van mening dat ons kantoorpersoneel de constante, stabiele basis vormt van de club."

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen