Maurice Graef Raymond Kerckhoffs AvondGasten Sport

Maurice Graef: 'VVV haalt het maximale eruit'

Maurice Graef vindt dat VVV-Venlo op dit moment het maximale presteert in de Eredivisie. Toch maakt Graef zich ook zorgen. "Als de coronacrisis te lang duurt, redden ze het niet."

AZ - VVV-Venlo (1 december 2019)
9 besmettingen AZ: wedstrijd tegen VVV kan gewoon doorgaan

Bij AZ zijn zes spelers en drie werknemers besmet met corona. Het gaat om vier spelers van de A-selectie en twee van Jong AZ. Dit maakt de club vrijdag bekend.

jm20201003-149OP
VVV-huurlingen acclimatiseren: 'Spreek zes woorden Frans'

Het middenveld van VVV-Venlo werd recentelijk uitgebreid met de komst van Zinédine Machach en Ante Coric. De huurlingen wacht met de uitwedstrijd tegen AZ een serieuze test.

1920x1080 - hunte
Torino Hunte keert terug bij VVV-Venlo

Torino Hunte komt per direct VVV-Venlo versterken. De vleugelaanvaller tekent een contract voor één seizoen met een optie voor nog een extra jaar.

Danny Post VVV Venlo FC Utrecht
KNVB gooit speelschema Eredivisie op de schop

De speeldata en aanvangstijden van tientallen Eredivisiewedstrijden zijn gewijzigd met het oog op de verplichtingen van Ajax, AZ, Feyenoord en PSV in de Europese toernooien. De wijzigingen gaan komend weekend al in en heeft gevolgen voor het Limburgs competitieschema.

Stan Valckx Technisch Manager VVV-Venlo
VVV-Venlo: Geen transfers vóór sluiten markt

VVV-Venlo is klaar op de transfermarkt. Dat wil zeggen: de club gaat dinsdag geen spelers meer kopen of verkopen, maar mikt daarna wel nog op transfervrije spelers.

VVV Venlo - ADO Den Haag Evert Linthorst
Invaller Philipp nekt VVV-Venlo in slotminuut

VVV-Venlo heeft zaterdagavond in een lege Koel met 1-2 verloren van ADO Den Haag. Het winnende doelpunt viel in de slotminuut.

Betaald voetbal Fortuna Sittard VVV-Venlo Roda JC Kerkrade MVV Maastricht jaaroverzicht
Limburgse derby in de KNVB Beker: Roda JC - Fortuna Sittard

De loting voor de eerste ronde van de KNVB Beker heeft een Limburgse derby opgeleverd. Roda JC en Fortuna Sittard gaan tegen elkaar spelen in Kerkrade.

Ante Coric (3 okt 2020)
VVV neemt Kroaat Coric op huurbasis over van AS Roma

Ante Coric speelt het komende seizoen bij VVV-Venlo. De 23-jarige Kroatische middenvelder komt op huurbasis over van AS Roma.

ZInedine
VVV huurt Zinédine Machach van Napoli

Zinédine Machach, een 24-jarige middenvelder van Franse afkomst, wordt door VVV-Venlo tot het einde van het seizoen gehuurd van SSC Napoli. De Venlonaren hebben een optie tot koop bedongen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten