Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-trainer Steijn verwacht zware wedstrijd tegen Vitesse

Geplaatst opzaterdag 16 september 2017 - 16:22

VVV-trainer Maurice Steijn verwacht zondag een zware wedstrijd tegen Vitesse. Toch acht hij zijn ploeg niet kansloos in Arnhem.

"We hebben een sterke selectie en hebben allerlei mogelijkheden omdat spelers die op de bank zitten aan de deur kloppen bij de jongens die in de basis staan", blikt Steijn vooruit op de clubsite.

Nwakali
Een van de spelers op wie Steijn doelt is Kelechi Nwakali. "Hij viel heel sterk in bij FC Groningen, om een voorbeeld te noemen", zegt de trainer. Toch weet hij nog niet zeker of er een basisplek voor hem in zit.

Goede ploeg
Steijn weet dat zijn ploeg zondagmiddag vanaf de eerste minuut alert moet zijn. "Vitesse is niet alleen een heel goede ploeg, maar ze hebben ook heel goede spelers, die als het niet draait toch een wedstrijd kunnen beslissen."

Eigen spel
Volgens de trainer loopt de selectie van Vitesse over van kwaliteit. "Van keeper Pasveer tot spits Matavz, het zijn allemaal spelers met meerwaarde", zegt hij. "Ik ben heel benieuwd hoe onze jongens zich daar tegen gaan verweren. We gaan in ieder geval ons eigen spel spelen zonder ons aan de opponent aan te passen. Maar het hangt natuurlijk mede van die opponent af, in hoeverre we ons vertrouwde spel kunnen spelen."

Wil je ook kans maken op VIP-kaarten voor Kermis Weert?
Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen