Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-trainer Steijn legt zichzelf een boete op

Geplaatst opmaandag 6 oktober 2014 - 6:14

VVV-trainer Maurice Steijn heeft zichzelf een boete opgelegd voor de actie waarmee hij Helmond Sport-speler Charles Kazlauskas vrijdagavond in De Koel ten val bracht.

Bij een inworp struikelde Kazlauskas over de uitgestoken voet van Steijn waarna arbiter Bax de VVV-trainer van het veld stuurde.

Sorry
De club zelf heeft de trainer geen boete opgelegd. Directeur Marco Bogers: "Iedereen bij onze club op en om het veld heeft een voorbeeldfunctie. Maurice is zich ervan bewust dat hij in dit geval niet het goede voorbeeld heeft gegeven. Hij heeft zichzelf een boete opgelegd en tegen de speler in kwestie, VVV en spelersgroep sorry gezegd. Daarmee is voor ons de kous af."

Over de hoogte van de boete doet VVV geen mededelingen. De KNVB buigt zich nog over de zaak.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

VVV-trainer Steijn voor twee duels geschorst
VVV-coach verwacht 'zware avond' tegen Helmond Sport
Operatie dreigt voor VVV-speler Maksimenko
Helmond-fans plagen VVV-Venlo
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen