Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-trainer Steijn kiest Gijzen voor Van Crooy

Geplaatst opdonderdag 20 november 2014 - 16:25

De trainer van VVV-Venlo, Maurice Steijn, kan vrijdagavond in de thuiswedstrijd tegen FC Volendam niet beschikken over middenvelder Vito van Crooy.

Hij is geschorst vanwege zijn rode kaart in de laatste wedstrijd tegen NEC (2-1 verlies).

Fitte selectie
Verder beschikt de Haagse coach over een fitte selectie. De plaats van Van Crooy zal worden ingenomen door Dyon Gijzen. "Volendam is een zware tegenstander die het al jaren goed doet in de eerste divisie. Toch wil ik ze niet de favoriet noemen tegen ons. Wij spelen thuis en ik ben ervan overtuigd dat wij deze wedstrijd winnen", zegt Steijn die in zes thuisduels tot dusver dertien punten wist te pakken met de Venlonaren. Alleen van FC Emmen (1-4) werd verloren.

VVV-speler Melvin Platje voelt zich thuis in Venlo.
Video: L1
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Kruijsen en Van Crooy twijfelachtig bij VVV-Venlo
Roda-VVV 7-12-14
Titelaspiraties Roda lopen tikje op in Venlo
Van Crooy vervangt Wolters bij VVV
VVV: Post ontbreekt, Sevinc in de basis
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen