Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-trainer Steijn kiest Gijzen voor Van Crooy

Geplaatst opdonderdag 20 november 2014 - 16:25

De trainer van VVV-Venlo, Maurice Steijn, kan vrijdagavond in de thuiswedstrijd tegen FC Volendam niet beschikken over middenvelder Vito van Crooy.

Hij is geschorst vanwege zijn rode kaart in de laatste wedstrijd tegen NEC (2-1 verlies).

Fitte selectie
Verder beschikt de Haagse coach over een fitte selectie. De plaats van Van Crooy zal worden ingenomen door Dyon Gijzen. "Volendam is een zware tegenstander die het al jaren goed doet in de eerste divisie. Toch wil ik ze niet de favoriet noemen tegen ons. Wij spelen thuis en ik ben ervan overtuigd dat wij deze wedstrijd winnen", zegt Steijn die in zes thuisduels tot dusver dertien punten wist te pakken met de Venlonaren. Alleen van FC Emmen (1-4) werd verloren.

VVV-speler Melvin Platje voelt zich thuis in Venlo.
Video: L1
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Kruijsen en Van Crooy twijfelachtig bij VVV-Venlo
Roda-VVV 7-12-14
Titelaspiraties Roda lopen tikje op in Venlo
Van Crooy vervangt Wolters bij VVV
VVV: Post ontbreekt, Sevinc in de basis
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen