Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-trainer Steijn: ‘Hoop op twaalfde man’

Geplaatst opzondag 15 mei 2016 - 16:40

Go Ahead Eagles werd in de met 1-0 gewonnen thuiswedstrijd op VVV afgelopen vrijdagavond gesteund door een uitzinnig publiek in de Adelaarshorst.

VVV-trainer Maurice Steijn hoopt dat Venlose fans hetzelfde doen morgenmiddag tijdens de return in De Koel.

Veel vertrouwen
"W
e hebben de twaalfde man nodig. Dat verdient mijn ploeg ook", zei Steijn zondagmiddag na afloop van de laatste training voorafgaand aan het treffen met de Eagles maandag om 14.30 uur. "Ik heb er alle vertrouwen in dat wij de volgende ronde halen. Sterker nog, dat gaat gewoon gebeuren. Ik ben niet de enige die dat denkt. Wij willen promoveren en dat straalt mijn selectie ook uit."

Leon de Kogel
Steijn zal vermoedelijk opnieuw voor Torino Hunte kiezen links voorin. Hunte was de enige speler in de Venlose frontlinie die een voldoende haalde. Kristiaan Haagen gaat de geschorste Moreno Rutten vervangen. "Haagen gaat als centrale verdediger spelen om het fysieke geweld van Leon de Kogel in te dammen", aldus Steijn.

Twaalfde man
Dat betekent dat Robin
Buwalda naar de rechtsbackpositie doorschuift. "In Deventer begonnen we goed, maar waren we in de eindpass slordig. Er is echter niets aan de hand. Go Ahead Eagles heeft de wedstrijd op basis van opportunisme en een fanatiek publiek gewonnen. Wij waren teleurgesteld na afloop, maar de knop werd al snel omgezet. We hebben ons plan klaar voor morgen. En mocht het onverhoopt even tegenzitten? Dan hoop ik op de twaalfde man."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Seuntjens wint als enige niet-Spartaan Gouden Stier
Roda begint thuis tegen Heracles, VVV treft Cambuur
VVV betaalt lening voor 1 juli terug aan gemeente
VVV: Post ontbreekt, Sevinc in de basis
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen