Overslaan en naar de inhoud gaan

'VVV-trainer Maurice Steijn topkandidaat bij PEC'

Geplaatst opmaandag 6 mei 2019 - 11:05

Huidige VVV-Venlo trainer Maurice Steijn is topkandidaat om de nieuwe trainer van PEC Zwolle te worden. Hij staat hoog op het lijstje om de vertrekkende trainer Jaap Stam op te volgen.

Dat meldt De Telegraaf.

Buidel tasten
Maurice Steijn heeft nog een contract bij de Venlose club tot de zomer van 2021. Dat zou betekenen dat een nieuwe werkgever diep in de buidel moet tasten om de succesvolle trainer binnen te halen.

Lees ook: Maurice Steijn langstzittende coach in de Eredivisie

Gepromoveerd
Hij is inmiddels al vijf seizoenen hoofdtrainer van de Venlose club. Toen hij werd aangetrokken speelde VVV-Venlo nog een divisie lager. Het team promoveerde onder zijn leiding in 2017 naar de Eredivisie.

Bescheiden budget
Vorig jaar was het nog onduidelijk of de 45-jarige Hagenaar in Venlo zou blijven. Verschillende clubs informeerden toen naar de trainer die met een bescheiden budget VVV-Venlo al twee jaar in de Eredivisie houdt. Maar Steijn bleef VVV-Venlo trouw en tekende vorig jaar bij.

Lees ook: VVV-trainer Steijn flirt met Feyenoord: 'Schitterende club'

Saillant detail: Steijn is komende zondag te gast bij PEC Zwolle. Hij speelt dan met zijn team in de voorlaatste speelronde tegen het team uit Overijssel.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen