Overslaan en naar de inhoud gaan

'VVV-trainer Maurice Steijn topkandidaat bij PEC'

Geplaatst opmaandag 6 mei 2019 - 11:05

Huidige VVV-Venlo trainer Maurice Steijn is topkandidaat om de nieuwe trainer van PEC Zwolle te worden. Hij staat hoog op het lijstje om de vertrekkende trainer Jaap Stam op te volgen.

Dat meldt De Telegraaf.

Buidel tasten
Maurice Steijn heeft nog een contract bij de Venlose club tot de zomer van 2021. Dat zou betekenen dat een nieuwe werkgever diep in de buidel moet tasten om de succesvolle trainer binnen te halen.

Lees ook: Maurice Steijn langstzittende coach in de Eredivisie

Gepromoveerd
Hij is inmiddels al vijf seizoenen hoofdtrainer van de Venlose club. Toen hij werd aangetrokken speelde VVV-Venlo nog een divisie lager. Het team promoveerde onder zijn leiding in 2017 naar de Eredivisie.

Bescheiden budget
Vorig jaar was het nog onduidelijk of de 45-jarige Hagenaar in Venlo zou blijven. Verschillende clubs informeerden toen naar de trainer die met een bescheiden budget VVV-Venlo al twee jaar in de Eredivisie houdt. Maar Steijn bleef VVV-Venlo trouw en tekende vorig jaar bij.

Lees ook: VVV-trainer Steijn flirt met Feyenoord: 'Schitterende club'

Saillant detail: Steijn is komende zondag te gast bij PEC Zwolle. Hij speelt dan met zijn team in de voorlaatste speelronde tegen het team uit Overijssel.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen