Overslaan en naar de inhoud gaan

'VVV-trainer Maurice Steijn naar Abu Dhabi'

Geplaatst opdinsdag 4 juni 2019 - 14:43

Trainer Maurice Steijn gaat VVV-Venlo na vijf seizoenen verlaten. Hij gaat aan de slag in de Verenigde Arabische Emiraten.

Steijn (45) heeft volgens De Limburger samen met assistent-trainer Jay Driessen een contract voor twee jaar getekend bij Al Wahda FC. De krant baseert dit op basis van bronnen in de Verenigde Arabische Emiraten.

'Niets concreet'
Steijn en Driessen zouden hun doorlopende contract bij de Venlonaren zelf afkopen. Daarmee zou niets meer een vertrek naar Abu Dhabi in de weg staan. Assistent-trainer Jay Driessen wil nog niet ingaan op hun eventuele vertrek. "Er is nog niets concreet", zegt hij tegen L1.

Lees ook: VVV-Venlo wil nog niet reageren op 'vertrek' Steijn

Steijn is al jaren in trek bij andere clubs. Hij wees recent een overgang naar PEC Zwolle af en ging eerder al niet in op interesse van Feyenoord en FC Utrecht.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen