Overslaan en naar de inhoud gaan

'VVV-trainer Maurice Steijn naar Abu Dhabi'

Geplaatst opdinsdag 4 juni 2019 - 14:43

Trainer Maurice Steijn gaat VVV-Venlo na vijf seizoenen verlaten. Hij gaat aan de slag in de Verenigde Arabische Emiraten.

Steijn (45) heeft volgens De Limburger samen met assistent-trainer Jay Driessen een contract voor twee jaar getekend bij Al Wahda FC. De krant baseert dit op basis van bronnen in de Verenigde Arabische Emiraten.

'Niets concreet'
Steijn en Driessen zouden hun doorlopende contract bij de Venlonaren zelf afkopen. Daarmee zou niets meer een vertrek naar Abu Dhabi in de weg staan. Assistent-trainer Jay Driessen wil nog niet ingaan op hun eventuele vertrek. "Er is nog niets concreet", zegt hij tegen L1.

Lees ook: VVV-Venlo wil nog niet reageren op 'vertrek' Steijn

Steijn is al jaren in trek bij andere clubs. Hij wees recent een overgang naar PEC Zwolle af en ging eerder al niet in op interesse van Feyenoord en FC Utrecht.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen