Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-trainer Luhukay: 'Verwerken en richten op toekomst'

Geplaatst opdonderdag 13 mei 2021 - 18:43

Jos Luhukay, de trainer van VVV-Venlo, wil de degradatie rustig verwerken met zijn ploeg. "Het is verschrikkelijk voor VVV-Venlo, voor de fans en ook financieel een klap."

Luhukay gaf na de met 3-1 verloren wedstrijd tegen Ajax aan te willen blijven in Venlo. Hij wil er alles aan doen om VVV weer terug te brengen naar de Eredivisie.

Video: L1

Ambitie
Hoe de toekomst eruit gaat zien is nog moeilijk te zeggen voor de trainer vlak na de wedstrijd in de ArenA. "We moeten alles op een rijtje gaan zetten. Hoe gaat de spelersgroep eruit zien en wat is er financieel mogelijk?"

Hoop
Luhukay had net na de rust de hoop dat zijn ploeg nog kon scoren. Zeker nadat Ajax met tien man kwam te staan. Maar al snel kreeg hij de stand te zien bij FC Emmen tegen SC Heerenveen (2-0) en wist hij dat het voorbij was voor zijn ploeg. Uiteindelijk werd het zelfs 3-1 in Emmen.

Evalueren
Algemeen directeur Marco Bogers stond na afloop van de wedstrijd in rouwstemming de journalisten te woord. "Het is een zwarte dag voor onze club. Dit is de derde keer dat ik het meemaak." Vanaf maandag begint de clubleiding met het evalueren van dit seizoen. "Het is voor VVV altijd een strubbeling om in de Eredivisie te blijven. Soms is het goed om alles te 'resetten' en te kijken hoe we dingen anders en beter kunnen doen. De ambitie blijft om zo snel mogelijk weer terug te keren naar de Eredivisie."

Lees ook: Doemscenario komt uit: VVV-Venlo degradeert uit Eredivisie

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen