Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-trainer Luhukay: 'Verwerken en richten op toekomst'

Geplaatst opdonderdag 13 mei 2021 - 18:43

Jos Luhukay, de trainer van VVV-Venlo, wil de degradatie rustig verwerken met zijn ploeg. "Het is verschrikkelijk voor VVV-Venlo, voor de fans en ook financieel een klap."

Luhukay gaf na de met 3-1 verloren wedstrijd tegen Ajax aan te willen blijven in Venlo. Hij wil er alles aan doen om VVV weer terug te brengen naar de Eredivisie.

Video: L1

Ambitie
Hoe de toekomst eruit gaat zien is nog moeilijk te zeggen voor de trainer vlak na de wedstrijd in de ArenA. "We moeten alles op een rijtje gaan zetten. Hoe gaat de spelersgroep eruit zien en wat is er financieel mogelijk?"

Hoop
Luhukay had net na de rust de hoop dat zijn ploeg nog kon scoren. Zeker nadat Ajax met tien man kwam te staan. Maar al snel kreeg hij de stand te zien bij FC Emmen tegen SC Heerenveen (2-0) en wist hij dat het voorbij was voor zijn ploeg. Uiteindelijk werd het zelfs 3-1 in Emmen.

Evalueren
Algemeen directeur Marco Bogers stond na afloop van de wedstrijd in rouwstemming de journalisten te woord. "Het is een zwarte dag voor onze club. Dit is de derde keer dat ik het meemaak." Vanaf maandag begint de clubleiding met het evalueren van dit seizoen. "Het is voor VVV altijd een strubbeling om in de Eredivisie te blijven. Soms is het goed om alles te 'resetten' en te kijken hoe we dingen anders en beter kunnen doen. De ambitie blijft om zo snel mogelijk weer terug te keren naar de Eredivisie."

Lees ook: Doemscenario komt uit: VVV-Venlo degradeert uit Eredivisie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen